Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Jawat toch naar finale Grote Prijs?
Het is de Grote Prijs van Nederland toch wat te heet geworden rond Jawat. Nu heeft de organisatie toch besloten om Jawat uit te nodigen voor de finale van 2005. Eerder hoorde je Jawat en de organisatie al aan het woord en de conclusie was geen soundclash is geen finale.

Jawat twijfelt nog wat hij gaat doen maar bevestigd de uitnodiging. Als hij mee gaat doen dan zal de finale bestaan uit Jawat, Ninthe, Jiggy Dje, MOD en Flinke Namen. Een gelukje voor Ninthe dus.

Update: volgens de Grote Prijs organisatie is het zeker dat Jawat zal meedoen. De afgelopen week zijn we alleen maar 24 uur per dag bezig geweest met ellende rondom de uitsluiting en alle negatieve berichtgeving. De Grolsch Grote Prijs is er om bands te steunen en te helpen en niet om alleen maar discussies te hebben. Deze werd ook nog eens van kwaad tot erger met de meest aparte en onware beschuldigingen.

Zoals gezegd kost het veel tijd, energie en stress en ons kleine team heeft de handen meer dan vol aan de tegekke finals met hele goeie acts die er gaan komen. We wilden dus deze situatie op een leuke/goeie manier afronden en we hebben toch Jawat gemeld dat we hem in de finale willen zien. Jawat heeft ons aanbod geaccepteerd. Met Ninthe erbij dus vijf zeer sterke finalisten!.
Geschreven door Marco op 30-11-2005 - 12:10

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved