Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Jawat niet in finale Grote Prijs?
Er is een aardig grote kans dat Jawat dit jaar niet in de finale van de grote prijs van Nederland 2005 staat ondanks dat hij tot een van de finalisten behoort. Vanavond is er in Den Haag de soundclash tussen de finalisten van de Grote Prijs waar ze 2 tegen 2 tegen elkaar strijden.

Vanavond heeft Jawat echter ook meerdere optredens en zoals het er nu naar uitziet zal hij deze doen en niet in Den Haag verschijnen. Ons zou het niet raar zijn als er in de kleine lettertjes van het Grote Prijs deelname contract wat staat over opkomstverplichting, sta dan ook niet raar te kijken als in december er geen Jawat in de finale staat.

update: Ondertussen staat hij officieel al als niet finalist op de Grote Prijs site, mocht hij door een wonder vanavond toch in Den Haag zijn dan heeft hij alsnog aan zijn verplichtingen voldaan en lijkt de Grote Prijs organisatie wat te voorbarig. Wij schatten deze kans echter op 0%.

update 2: Flinke Namen schijnt volgens Jawat informatie hebben doorgespeeld aan de jury tijdens een praatje in Bitterzoet over het fenomeen 'soundclash' waar Jawat zijn twijfels over had. Jiggy Dje gaat zich misschien ook uit de finale terugtrekken. Op Lijn 5 vanaf 17:00 Jawat en Flinke namen die hun zegje op de radio doen.

update 3: Morgen een verse Spookradio aflevering met daarin reacties van Jawat en de Grote Prijs van Nederland.

update 4: Jawat reageert bij Spookradio.
Geschreven door Marco op 25-11-2005 - 14:41

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved