Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Nieuwe single en clip C-mon en Kypski


Nieuws van C-Mon & Kypski, ze laten opnieuw van zich horen via de opzwepende up-tempo track The Evil Needle. The Evil Needle is afkomstig van het album Static Traveller dat is uitgebracht door Supertracks Records. Static Traveller is een unieke mix van vele muzieksoorten en is door de diversiteit niet gemakkelijk in een hokje te stoppen.

Bij een nieuwe single hoort ook een nieuwe clip en die is gemaakt door Emiel Steenhuizen en Rogier van der Zwaag, die samen het duo Tenenenew vormen. Tenenenew was ook verantwoordelijk voor de mooie clip Shitty Bum die inmiddels meer dan 400.000 keer is gedownload. De boys zijn inmiddels ook druk in het buitenland bezig, mede dankzij de Coke Feel 1 Vibe cd.

De release party van The Evil Needle vindt zaterdag 1 oktober plaats in Utrecht (de Helling). De aanwezigen worden getrakteerd op een speciale show van C-Mon & Kypski en natuurlijk op de nieuwe clip.
Geschreven door Marco op 16-09-2005 - 15:06 | Bron: Supertracks

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved