Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
deHOP 5 nieuws met Raymzter en Jawat


29 juli zal beatmaker Waajeed (Slum Village, Platinum Pied Pipers) samen met Raymzter & Jawat en designer Tiquestar op een avond een 12" maken. Na Amsterdam en Rotterdam is nu strandtent La Maranda in IJmuiden de lokatie.

Niemand minder dan Hollandse hiphophelden Raymzter en Jawat (die nooit eerder samen een nummer uitbrachten!) zullen deze namiddag samenwerken met underground producer Waajeed uit Detroit. Deze eigenzinnige beatmaker staat bekend om zijn producties voor Slum Village en zijn eigen groep The Platinum Pied Pipers. Zijn beats zijn hard maar funky, scherp maar soulful. Een spannende combinatie dus met de rauwe raps van Raymzter en de straatpower van Jawat. De platenhoes wordt on-the-spot ontworpen door Tiquestar, geen onbekende in de Nederlandse designwereld. Tique is een van de vaste ontwerpers van Carhartt, en werkte voor klanten als Snickers, Levi’s en Bitterzoet.

Normaal gesproken is deHop alleen voor genodigden, voor het eerst geeft deHop nu, op veler verzoek, de mogelijkheid voor meer mensen om aanwezig te zijn! Vanaf maandag 11 juli zijn er een beperkt aantal uitnodigingen te downloaden van www.dehop.com.

Foto's van de vorige deHOP staan hier.
Geschreven door Marco op 30-06-2005 - 16:52

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved