Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Hoe is het met: Klopdokter?


Tijd om Klopdokter eens te vragen hoe het met hem gaat. In 2003 spraken we immers al met de freestyle koning van Nederland die inmiddels stad en land heeft gezien als backup mc van Extince in zijn laatste tour. In Zwolle sprak ik hem tijdens de tournee en daar vertelde hij dat hij vooral eerst ging genieten op het podium bij Ex. Later stond hij nog op een NLhiphop party in Hedon en hoorden we al wat nieuwe dingen. Van de week had ik contact met Klopdokter:

Hoe is het nu met je?

Kan ik kort over zijn, het gaat lekker.

Klopdokter is druk in de weer met werk, studie en zijn album. Dit werd in 2003 al aangekondigd en lijkt nu echt uit te komen.

Waar ben je de laatste tijd mee bezig?

Vooral met de opnames van "De Praktijk", veel werken en af en toe een stukje studie. Op dit moment zijn we de video aan het editten, de cd laten persen en aan het denken over promotie van mijn album.

"De Praktijk" heet je album dus?

Mijn album gaat inderdaad De Praktijk heten, evenals de eerste video (de track komt hoogstwaarschijnlijk niet op single uit). Mn hele album is geproduceerd door Andre Lagaris (Postmen, Def Rhymz). Andre heeft ook alle beats verzorgd.

Onze eerste video zal geen hit worden, hebben we met opzet gedaan. We doen ALLES in eigen beheer dus zie het als een soort proefballonnetje.

In 2003 stonden er aardig wat featurings op het programma, hoe is dat geworden?

Featurings op het album heb ik alleen met El Stylo en Tim (VSOP).

Komen er ook nummers op je album die je al op internet gedropt hebt?

Van de oude shit zal maar 1 track gebruikt worden op mn album, voor de rest zijn alle teksten nieuw (op een paar punches hier en daar na).

Wat ga je in de nabije toekomst doen?

Is moeilijk te zeggen. Ik hoop begin van het volgende kalenderjaar EINDELIJK mn studie af te ronden, en mocht mn album een beetje lopen dan hoop ik zo veel mogelijk plekken aan te doen met onze optredens.

Bedankt Klop voor die update!
Door: Geertjan | Gepubliceerd: 12 Oct 2005 | Gesloten

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved