Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
[UPDATE] Nieuw jongerenprogramma DeBattle


De NPS start 15 april met een nieuw jongerenprogramma dat de naam DeBattle meegekregen heeft. Het programma zal een combinatie zijn van een MC battle en een discussie over een actueel maatschappelijk onderwerp. In drie rondes zullen twee MC’s het tegen elkaar opnemen.

Aan de hand van een publiekspeiling zal de uiteindelijke winnaar van het debat in rapvorm aangewezen worden. Het publiek zal tussen de rondes door ook zelf mee discussiëren over het onderwerp. Daarnaast is er iedere aflevering een kort optreden van een Nederlandse hiphop act.

Maandag 11 april vonden in de Desmet studio’s in Amsterdam de opnames plaats van de eerste en de tweede aflevering. Mc's Big2 en Willy van de Opposites zullen de eerste aflevering verzorgen. De stelling van de start aflevering is "Lonsdale moet verboden worden". Yes-R treedt op in deze aflevering.

Rappers Madd Son en Paradize zullen in de tweede aflevering de stelling “seks in videoclips is ok!” bediscussiëren. Raymzter zal een kort optreden verzorgen met het nummer “vrouw of bitch”.

DeBattle wordt gepresenteerd door Andrew Makkinga, onder meer bekent als één van de presentatoren van Lijn 5, Big Up Radio en 3voor12. DJ Wix is de vaste DJ van het programma. De show zal twaalf weken lang iedere vrijdagavond om 19:55 uur te zien zijn op Nederland 3. De herhaling van het 25 minuten durende DeBattle is iedere zaterdag om 16:30 uur op NED 3.
Geschreven door Marco op 13-04-2005 - 19:21

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved