Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Last Crewsaders geven mp3's weg bij optreden


De Last Crewsaders gaan tijdens de Osdorp Posse cd release party gratis mp3's weggeven. Hoe? Nou, je neemt je mp3 speler, usb stick of iets waar je bestanden kan opslaan mee naar het 'load point' dat net buiten de ingang staat. Daar kan je dan met een druk op de knop de gratis mp3's laten copieren.

We zaten te denken hoe we op mp3-spelers zouden kunnen komen. Men kan natuurlijk nummers downloaden via onze website, maar we zouden ze ook bij optredens moeten kunnen verspreiden", vertelt Gert-Jan Nabuurs, alias rapper Nappie van Last Crewsaders.

Ze werd het idee geboren voor een oplaadpunt, LoadPoint gedoopt. Het beleeft haar première aanstaande vrijdagavond op een Ramp Records avond in de Amsterdamse Melkweg. "Het is eigenlijk een heel makkelijk uit te voeren plan", vindt Nabuurs. "Het LoadPoint is niet meer dan een koffertje met een laptop en vertakker met universele stekkers. Vier apparaten kunnen er tegelijk aan gekoppeld worden." De bezoeker kan drie Last Crewsaders-tracks gratis krijgen: een nummer van het nog te verschijnen debuutalbum, een remix en een exclusieve track.

Een mooi en origineel idee.
Geschreven door Marco op 22-02-2005 - 19:30 | Bron: 3VOOR12

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved