Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Einde D-men click in zicht?


Het D-men verhaal begint onderhand op een soapserie te lijken. Volgens Juize FM is Negativ nu ook uit de D-men click. Eerder vertrokken Brayce en Yes-R al (die zelf zegt nooit een onderdeel van D-men geweest te zijn).

... Nu blijkt ook Negativ met ruzie bij D-Men te zijn vertrokken. De rapper die momenteel veel buzz creëert met de Juize FM Exclusive 'Niks Is Wat Het Zijn Moet' zou ruzie hebben over de inkomstenverdeling van de eerste track van Brayce 'Vraag Jezelf Eens Af'. Negativ heeft het nummer geschreven en zou met Brayce hebben afgesproken dat hij ook op de track te horen zou zijn. Brayce heeft Negativ echter laten weten dat hij niks meer ziet in een samenwerking en zou ook de deal over de inkomstenverdeling niet zijn nagekomen. Negativ is nu van plan een mixtape uit te brengen ter promotie van zijn album. Daarop zal hij wat flinke disses richting Brayce en de drie overgebleven leden van D-Men, Lange Frans, Baas B en Brutus, spitten.

Het album 'Rollen Met D-Men', waarop tracks als ?Mijn Feestje?en 'Niks Is Wat Het Zijn Moet' zouden komen te staan zal door de problemen niet meer worden uitgebracht. Lange Frans, Baas B en Brutus zouden op hun beurt weg willen bij Mastermind Entertainment, het label waarop Lange Frans en Baas B hun 'Supervisie' hebben gedropt. Lange Frans & Baas B zouden twee weken geleden zelfs al hun spullen uit de Mastermind Loyalty / Quan studio in Amsterdam Zuidoost zijn komen ophalen. Hierbij zouden onderling een paar rake klappen zijn gevallen. Al met al wordt er niet meer veel 'gerold' bij D-Men en is het samenwerkingsverband in een flinke battle tussen de leden veranderd.
Geschreven door Marco op 14-02-2005 - 21:49

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved