Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
[PRIMEUR] Twee exclusieve BRAAF tracks online


Jawel , de oude rotten in het vak genaamd BRAAF zijn weer terug van weggeweest. Na een bijdrage van twee tracks op De Posse deel 3 (1997) en een promo-tape, kwam de eerste cd Hartattak die in 2002 opgevolgd werd door De last van mijn schouders. Op dit moment wordt de nieuwe cd gemasterd en is dus zo goed als af.

Braaf over de cd: het enige doel voor ogen: lyrics spitten over donkere, dikke beats. Verwacht geen hits maar hiphop is het motto. Tracks als Waarom, Breindomein III en Elke dag zijn thematisch, maar op Jeweet, Boom-Bap, Rug aan rug, Bombardement en veel van de andere tracks is het back to the basics, braggen en boasten!

De produktie is verdeeld tussen dr. Octavius, 50% zelf en Stanopdemic. Deze laatste is ook verantwoordelijk voor alle opnames en mastering. Exclusief voor NLhiphop hebben we twee nieuwe tracks die NIET op het album komen. Raw en unfinished. Primeurtjes week hier, check de download sectie.

De nieuwe BRAAF site komt er spoedig aan.
Geschreven door Marco op 17-12-2004 - 17:57

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved