Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
D-Men nieuws


Nieuws van de D-men! Het succes van de single Moppie is jullie vast niet ontgaan. In diverse hitlijsten staat de track (hoog) in de top 10. Dit succes heeft een flinke boost gegeven aan Supervisie en de bekendheid van Lange Frans en Baas B flink vergroot.


De komende weken zullen Lange Frans, Baas B en Brace veel optreden in het buitenland. Ga je op vakantie naar een van de "Nederlandse kolonies" in Spanje, dan kan je ze daar live zien. Maar ook in Nederland treden ze veel op momenteel.

Alle tracks voor de straatremixes 3 zijn zo goed als af, maar het is nog niet helemaal duidelijk hoe en wanneer deze tracks uitgebracht gaan worden. Hoogtepunt van de nieuwe Straatremixes is volgens Lange Frans zelf de track "Nokkie" van Negativ, wat zelf weer een straatremix is van het nummer Moppie. De kans is groot dat een aantal van deze nieuwe tracks op korte termijn op internet gedropt worden. De Straatremix party die laatst gehouden was in amsterdam is opgenomen daar zal een DVD van uitkomen.

Ook de rest van het D-Men kamp zit niet stil. Het gerucht gaat dat Brutus en Negativ samen een album gaan droppen, en ook Yes-R gaat een album uitbrengen bij D-Men Entertainment.

En of het allemaal nog niet genoeg is wordt er ook nog gewerkt aan een nieuwe 'officiële' compilatie CD, genaamd "Rollen met D-Men", wat in tegenstelling tot de straatremixes, wel eigen producties zal bevatten en gewoon via de normale weg uitgebracht gaat worden.

NLhiphop.nl houdt je natuurlijk op de hoogte!
Geschreven door Casper op 22-07-2004 - 15:02 | Bron: Lange Frans

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved