Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Sneak preview Extince clip [UPDATE]


UPDATE

Inmiddels zijn er bij verschillende labels paniek uitgebroken hoe wij aan deze stills zijn gekomen. Van alle kanten kwamen direct de boze messages en mails. De commerciele pussies van partypeeps2000.com zijn direct gezwicht en hebben ondertussen hun bericht plus link naar ons verwijderd. Het is afwachten of door het lekken de Extince clip wordt aangepast of opnieuw wordt geschoten. De betrokken mensen hebben onze bron inmiddels al gekregen. Deze stills hadden nooit naar buiten gebracht mogen worden, maarja .. wie zonder verdere toelichting wat naar ons toe mailt ...

Originele bericht:

Check dan, twee exclusive sneak previews van de nieuwe Extince clip om een indruk te krijgen hoe hij gaat worden. Extince timmert de laatste tijd weer goed aan de weg met zijn nieuwe cd en daar hoort natuurlijk ook een clip en tour bij.

"Regisseur Olivier Teepe van Pope is uiteindelijk de winnaar geworden van de "wie mag de nieuwe clip van Extince regisseren wedstrijd". Vele namen werden genoemd, maar Teepe heeft uiteindelijk the job." ( thnx for nothing )


-hier stonden twee mooie plaatjes-
Geschreven door Marco op 03-03-2004 - 11:01

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved