Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
NLHIPHOP in 2004


Sjawel... alweer een jaar voor bij. Een jaar vol hoogtepunten voor NLhiphop.nl.

Wat feiten:

2003 was het eerste jaar dat we aan prijsvragen deden, verhuisden we naar een nieuwe snellere server en gingen we internationaler als voorheen. Het BEhiphop forum werd een feit, en Splash 2003 werd verslagen. Verder voorzagen we jullie van vers nederlands nieuws en gemiddeld elke week van een nieuw artikel in de vorm van een review of column.

2100 foto's werden er in 2003 gemaakt en geplaatst.

Niet onbelangrijk om te vergeten, de NLhiphop party's die sinds september 2003 in Hedon Zwolle plaats vinden. Met twee succes volle party's achter de rug, zullen er nog meer volgen. April 2004 here we come.

Records 2003
Net als vorig jaar was ook 2003 een jaar van records. Ik zal jullie niet vervelen met alleen getalletjes. Het unieke bezoekers aantal van vorig jaar is meervoudig verpletterd, datatraffic van de laatste 2 maanden 2003 is even veel als van heel 2002. Om het dan nog niet over de bijna 250GB aan downloads te hebben.

Op het forum hebben we het afgelopen jaar twee keer (+ een beetje) zoveel gepost als in 2000, 2001 en 2002 bij elkaar. Het aantal topic's en gebruikers is tevens ruim of bijna verdubbeld.

Wat gaat 2004 brengen?
Sja wat zullen we in 2004 brengen dan? In de eerste plaats nog meer nieuws, reviews, columns, party pics en party data. Er zijn alweer een aantal leuke prijsvragen gepland en een uitbreiding van het BEhiphop deel komt er aan. Natuurlijk hebben we van de crew de nodige party's in de agenda staan waar we weer verslag van zullen doen met foto's en tekst.

We zitten midden in de planning van de eerst volgende NLhiphop party in Hedon en de plannen voor de daar op volgende feesten beginnen vorm te krijgen.

De klap op de vuurpijl mogen jullie afwachten. Laat me één ding zeggen, blijf het checken.

NLhiphop bedankt...
Iedereen die zich het afgelopen jaar heeft ingezet, voor en achter de schermen van de site. Alle bezoekers, daar doen we het voor. Grote dank gaat ook uit naar de zalen, bands, platenmaatschappijen, waar we informatie, kaarten en materialen van krijgen. Ook naar alle mensen die we links en rechts hebben leren kennen en mensen die ooit wat hebben gedaan voor NLhiphop. Alle andere goede nederlandse sites die ook hun ding doen.

Dank gaat uit naar Datarack voor die supersnelle hosting, zonder hun waren wij niet online. Denit (Teig) voor de beschikbare bandbreedte van de vele downloads.

We zien jullie weer vers in 2004 met alle vingers er nog aan. Namens iedereen van de complete crew: CYA!
Geschreven door Sven op 31-12-2003 - 18:21

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved