Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Tweede Onderhonden cd komt er goedkoop aan!


RELEASEPARTY NIEUWE ONDERHONDEN SINGLE

Vrijdag 19 december in 013 in Tilburg (DVD5 - check het uit) is de releaseparty van de nieuwe Onderhonden single. Zie de site van 013 hoe je kaarten kunt bestellen (hebben singles nu ook al release party's? - red)
Maar het wordt nog veel beter... lees het volgende bericht maar eens:

ONDERHONDEN CD GRATIS VERKRIJGBAAR!

"Eind januari is de officiele release van het nieuwe onderhondenalbum, getiteld 'Afblaffers' (Ramp 026). Naast vele gasten op de cd zullen deze keer Casto, Oscar X, Quinte (A.B.N.), Das (Gekste N.U.A.) en Def P (Osdorp Posse) de liveshows invullen, in de rug gedekt door de DJ's Daan en Money P. Afblaffers is een knaller van een cd geworden onder producerende leiding van Seda (Osdorp Posse). De komende liveshows zullen ongetwijfeld weer gekkenhuistaferelen veroorzaken. Houd de Onderhonden in de gaten, want binnenkort lopen ze weer los!

Het nieuwe album zal spotgoedkoop worden, aangezien Ramp Records deze aan de winkels voor een bodemprijs van 5 Euro zal gaan aanbieden. Hij mag dan ook niet meer dan 10 Euro in de winkels gaan kosten. Bij de RampGear postorderservice zal het nieuwe onderhonden album (net als het nieuwe Haagse Mark album - nieuwe trend?) 10 Euro gaan kosten (inclusief BTW en verzendkosten). Echte fans kunnen het nieuwe album (maar ook alle andere Ramp Records albums) tijdens Osdorp Posse optredens voor 7 Euro kopen. Dit nieuwe prijsbeleid is dus inderdaad een nieuwe trend, die Ramp Records zal inslaan.

Als extra stunt zal het nieuwe onderhonden album gratis weggegeven worden aan iedere betalende bezoeker van een onderhondenconcert. Dit geldt alleen niet voor festivals! Je kunt de cd dan bij onze stand ophalen met je concertkaartje. Nu hoor ik je al denken............Maar dan heb ik hem al! Natuurlijk! Maar geen probleem. Er is ook een speciale cd in de maak, die alleen met een kaart van een onderhondenconcert te verkrijgen is. Je kunt dus kiezen! En als je dan een echte roffe onderhondenfan bent, dan kun je (bij meerdere onderhonden concertbezoeken) met je concertkaartje ook één van alle andere Ramp Records albumreleases kiezen."

Kijk dat is nou een goed plan.
Geschreven door Marco op 06-12-2003 - 18:01

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved