Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Debuut mc Onrust


"Na dat er een tijdje een stilte voor de storm is geweest in Castricum, zal er een ware orkaan van woorden uitbarsten op de 12e van juli, H'hop in C'cum uit C'cum. OnrusT zal deze bewuste avond zijn entree maken op de planken met een eigen set. Muzikale ondersteuning zal komen van Beatcreators Trabant, Kramer (Forced Evolution) en Nobel.

OnrusT is een nieuwe mc uit Castricum, peeps die de Bakkerij wel eens bezocht hebben zullen hem bij de open-mic ongetwijfeld in actie hebben gezien en weten dat er een reden is om 'm te gaan checken.

De nederlandse rijms zullen worden gebracht op een scala aan afwisselende beats die hun inspirationele basis uit allerlei genres putten. De teksten zijn geschreven naar aanleiding van ervaringen, meningen en denkbeelden van de MC zelf, ..."zo is mijn beleid, hoe 't ging als rooie draad door m'n teksten"..., zoals hij het zelf omschrijft.

Dat binnenkort niemand er meer omheen kan is duidelijk, in dat eens rustige dorp zullen kolkende woorden als een springvloed overnemen, en dat zal pas 't begin zijn.

Meer informatie:
JC de Bakkerij
0251-679112/654877
hiphopincastricum@killamail.com"
Geschreven door Marco op 20-06-2003 - 23:20 | Bron: JC de Bakkerij

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved