Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Surya brengt eerste solo album uit
Amsterdammer Surya, finalist van de Grote Prijs van Nederland vorig jaar en onbetwist battle kampioen, komt met zijn eerste solo album genaamd Suryalisme. De cd zal op 14 november in de Bitterzoet Amsterdam gereleased worden. Het voorprogramma zal verzorgd worden door onder andere Patrice, Dax, Pharao en Regga. De eerste single, 'Blijf van me stad af' met Pharao, is vanaf vandaag te downloaden op www.iloveamsterdam.nl of mcsurya.nl.

Suryalisme bevat 17 tracks met bijdrages van Pharao, Robian, Regga, Patrice, Dopaganda en een remix met Engel, Diggy Dex, Ome Omar en Frits van Dijk. Ook is er een collabo track waar ook Huusuh, Greg Kerkwerper en Dax op staan. De beats zijn gemaakt door Dopaganda, Danniet!, Neo, Nox en D-Incredible.Ondertussen wordt er binnenkort een nieuwe clip geschoten: Het terugbrengen van de sluitingstijden van clubs en caf's in de binnenstad, het paddo-verbod, het sluiten van de wallen, het verbieden van staand drinken op een terrasje... Er worden telkens weer nieuwe wetten ingevoerd om stap voor stap alle vrijheden te ontnemen die Amsterdam juist maakten tot wat het was.

Zaterdag 26 september wordt er een clip geschoten van deze protest-track. Deel je in onze woede, kom dan je steun betuigen bij de opnames, van 16:30 tot 17:00 op het Rode Loper festival in het Oosterpark.

Meer info vind je op www.mcsurya.nl.
Geschreven door Marco op 22-09-2009 - 09:39

Reacties
in
© 1998 - 2020 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved