Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Rico & Blaxtar in alle (Provinciale) Staten
Na een zeer succesvolle eerste editie vorig jaar, zal ook in de 2009 het Zwolse festival Van Eigen Bodem een hiphop podium hebben. Wederom zullen Rico en Blaxtar op 4 juli hosten en uit alle landelijke aanmeldingen de lineup bepalen. Hiphop acts die hier willen optreden kunnen zich melden bij de popkoepel in hun eigen provincie, die ze kunnen vinden via de website www.popnl.nl. Voor meer informatie over het festival check je www.vaneigenbodem.nl. Aanmelden kan tot 10 mei via de betreffende popkoepel o.v.v. Rico & Blaxtar’s (Provinciale) Staten.



De popkoepel bepaalt welke Nederlandstalige hiphop act er aangeboden wordt. De bedoeling is om op deze wijze relatief nieuw onbekend hiphoptalent uit het gehele land een kans te bieden zich in de kijker te spelen voor een groot en publiek. Het festival vindt op zaterdag 4 juli plaats nabij de binnenstad van Zwolle.

De aftrap van het festival wordt gedaan door Willeke Alberti die een deel van haar optreden samen zal gaan spelen met de Jeugd van Tegenwoordig (!).
Geschreven door Marco op 03-04-2009 - 15:08

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved