Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Appelsap in het Oosterpark weer terug
Het hiphop-festival Appelsap in het Oosterpark is dit jaar weer terug van weggeweest, en wel op 2 augustus. De organisatie heeft twee jaar de tijd genomen om te werken aan een vernieuwde formule en heeft inmiddels een solide basis gecreëerd om het festival de komende jaren door te laten gaan. Appelsap staat bekend als hiphop-festival, maar zal in de toekomst een breder programma gaan aanbieden met ook Nu-Jazz, Disco, Electronische en Wereldmuziek. Het vertrouwde hiphop gevoel zal echter behouden blijven, de toegang blijft gratis en de hoofdacts zullen vooralsnog hiphop-georienteerd blijven.



De organisatie wil in de komende jaren groeien naar meerdere podia en rond het festival in Amsterdam zullen meerdere kleinere events worden georganiseerd. De lineup voor dit jaar wordt binnenkort bekend gemaakt.

Oproep: Voor een korte film over Appelsap in het Oosterpark is Appelsap op zoek naar beeldmateriaal. Was je ooit op Appelsap (in het Oosterpark) en heb je daar foto's of video opnames gemaakt, mail dan naar reiger@appelsap.net
Geschreven door Marco op 30-03-2009 - 21:22

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved