Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Godz Wrath mixtape online
Met een druk jaar in het vooruitzicht, vol met nieuwe releases, projecten en plannen, blikt het Nederlandse producers collectief Godz Wrath terug. Er is een gratis te downloaden mixtape gemaakt, tot de nok gevuld met glinsterende juweeltjes en keiharde beukers. Allemaal tracks die de laatste jaren eigenhandig zijn door hen zijn gesmeedt in samenwerking met een keur aan internationale underground helden. Onder andere Killah Priest, Immortal Technique, Dead Prez, Shabazz the Disciple en Tragedy Khadafi zijn te horen op tracks die zij reeds eerder uitbrachten of die in de kluis van Godz Wrath waren achtergebleven.De mixtape ‘Fingerprints of the Godz’ is vanaf deze locatie gratis te downloaden. Op vrijdag 20 februari, is er een releaseparty van de mixtape en de ‘All the world’s a stage’ mixtape van Godz Wrath producer Jordan River Banks in de Flexbar in Amsterdam.

Bij de release zullen Killah Priest, MOD the Black Marvel, Ciph Barker, T-N-T en Adison & Concrete (S.O.S.) optreden en draaien Deejays Mass, Herrie Gekkenhuis, Lamme Tonnie en D-Rok de hardste Hip Hop en SuperCharger exclusives. De Jordan River Banks mixtape zal ter plekke verkrijgbaar zijn en nadien via www.superchargerrecords.com te bestellen zijn.
Geschreven door Marco op 13-02-2009 - 09:24

Reacties
in
© 1998 - 2020 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved