Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Perquisite speelt live alternatieve filmmuziek
Film is een samenspel tussen beeld en geluid, maar wat gebeurt er als de soundtrack van een film vervangen wordt door een nieuwe geluidscore? Perquisite heeft een tijd terug samen met Remco Keijzer een nieuwe soundtrack gecomponeerd voor de film Chinatown. Ze zullen deze live uitvoeren tijdens de speciale filmvoorstelling van Chinatown op 14 januari in Utrecht en 15 januari in Rotterdam, een voorproefje op het Unheard Film Festival dat in maart plaats gaat vinden. Wij geven 2x2 kaarten weg voor Utrecht of Rotterdam. Lees verder voor meer info...



Wie Pete Philly en Perquisite kent, weet de kwaliteit van Perquisite zijn composities. We geven je de kans om hier gratis bij te zijn, stuur een email naar prijsvraag@nlhiphop.nl met daarin je voorkeur voor Utrecht (Louis Hartlooper Complex) of Rotterdam (Cinerama). In maart zullen er op het festival ook producties te horen zijn van Arts the Beatdoctor. Meer info vind je op deze website.

Chinatown (1974)

Los Angeles detective Jake Gittes is hired by a woman claiming to be a Mrs. Mulwray to spy on her husband. Shortly after Gittes is hired, the real Mrs. Mulwray appears in his office threatening to sue if he doesn't drop the case immediately. Gittes pursues the case anyway, slowly uncovering a vast conspiracy centering on water management, state and municipal corruption, land use and real estate, and involving at least one murder.
Geschreven door Marco op 09-01-2009 - 18:14

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved