Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Kern Koppen komen met een uitbraak van 0.1
Het jaar 2009 is nog maar net begonnen en de eerste tracks komen alweer voorbij. De Haagse hiphop formatie Kern Koppen beginnen het jaar met 3 te downloaden tracks op hun website. De ‘countdown’ is verstreken en dit is natuurlijk een goed moment om een begin te maken aan het samenwerkingsproject NulPunt. Vanaf vandaag zal er negen maanden lang, elke maand, drie tracks van dit project verschijnen op het internet.

Aan het eind van deze negen maanden zal er ook een gedrukte versie van NulPunt verschijnen. Dit alles is ter voorbereiding op het album één, dat na deze negen maanden het levenslicht zal zien. Het eerste deel, deel 0.1, is vanaf nu te downloaden op www.kernkoppen.com.

Check ook het interview waarin Ahab, Ki en Tommy2Times zelf uitleg geven over het project en dat alvast een klein voorproefje bevat van de nieuwe muziek.


Geschreven door Sven op 03-01-2009 - 00:13

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved