Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Nieuwe Top Notch mixtape
Om 2009 goed in te luiden brengt Top Notch begin januari een gloednieuwe mixtape uit, gemixt door de vaste mixer The Flexican en met medewerking van niemand minder dan Najib Amhali. Najib was al eerder te zien bij een Beestenboel hiphopfeest in Zwolle, waar hij Top Notch act Zo Moeilijk aankondigde. Update 06/01/2009: de Top Notch Extravaganza tape is vanaf vandaag via TN in goede kwaliteit gratis te downloaden.



Update 06/01/2009:

Op de tape hoor je twee nieuwe Top Notch aanwinsten: Flinke Namen en Jayh. Vanaf 7 januari krijg je bij elke aankoop van een Top Notch product bij FreshCotton de cd er gratis bij.

Er wordt al jaren watertandend uitgekeken naar 'Superstuntwerk', het debuutalbum van het collectief Flinke Namen. Veteraan Murth The Man-O-Script, duizendpoot Sef, the host with the most MC Fit en superproducer DJ Flexican bundelen hun superkrachten voor een sterk staaltje hiphop dat zich kenmerkt door humor, frisse flows en unieke producties. Live verhoogt het viertal de zaal-temperatuur met een perfect op elkaar ingespeelde performance en een hoge bounce-factor. Dat is maar al te goed bewezen tijdens de Op Volle Toeren tour, samen met The Opposites en Dio werden poppodia door heel Nederland afgebroken. In 2009 zal 'Superstuntwerk' eindelijk je trommelvliezen bereiken.

De jonge componist, producer en zanger Jayh Ait Taleb Nasser debuteerde in 2005 als producer met de hit ‘Wat Wil Je Doen’, een nummer dat hij samen met collega Reverse produceerde voor The Partysquad. Jayh is op een aantal nummers van het nieuwe album "Verder" (2008) van Lange Frans & Baas B te horen en hij droeg een productioneel steentje bij aan de tracks "Waar Ik Sta", "Zondag Vrij" en "SpeEeZz". Jayh's reputatie als producer en zanger nam een vlucht na het online zetten en gratis uitdelen van de in samenwerking met DJ MBA gemaakte promo-cd Jayh.NL, uiteraard gratis te downloaden op Jayh.NL. De promo-cd werd genomineerd voor een State Award 2008 (BNN) voor Beste Mixtape. Met de track Delilah ft. Willie Wartaal scoort de jonge artiest een online hit, beluister het nummer op de Top Notch Extravaganza Mixtape. Op dit moment werkt Jayh aan zijn solo-debuut dat in 2009 het licht zal zien.
Geschreven door Marco op 06-01-2009 - 20:11

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved