Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Rico en Blaxtar kiezen hiphopacts Van Eigen Bodem
Het muziekfestival Van Eigen Bodem in Zwolle richt zaterdag 5 juli ter ere van het vijfjarige bestaan speciaal een hiphop-podium in. Rico en Blaxtar zullen het podium programmeren en hosten. Ze zullen de provinciale popkoepels vragen om een, door hen uitgekozen Nederlandstalige hiphop gezelschap, aan te bieden, waarna ze de vijf meest interessante acts kiezen. De bedoeling is om op deze wijze relatief onbekend hiphoptalent uit het gehele land een kans te bieden zich in de kijker te spelen voor een groot en nieuw publiek.

Hiphop-acts kunnen zich enkel en alleen melden bij “hun” popkoepel, die ze kunnen vinden via de website www.popnl.nl. De popkoepel bepaalt welke Nederlandstalige hiphop act er aangeboden wordt.


Jawat op Van Eigen Bodem 2006

Om een goede keuze te kunnen maken willen Rico en Blaxtar een audio-cd met daarop een aantal eigen tracks, een video/DVD (met live beelden, uit de oefenruimte, op het podium, etc.), een (pers)foto en een biografie met alle contactgegevens ontvangen. De uitverkorenen zullen elk 30 minuten speeltijd en een onkostenvergoeding van € 400, - ontvangen.

Voor meer informatie over het festival check je www.vaneigenbodem.nl. Aanmelden kan tot 1 mei via de betreffende popkoepel o.v.v. Rico & Blaxtar’s (Provinciale) Staten.
Geschreven door Marco op 18-03-2008 - 18:20

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved