Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Win kaarten voor veel optredens in maart
Aankomende maand is het weer drukke tijd met hiphop optredens door het land. Op zaterdag 8 maart is er een nieuwe Beestenboel party in Hedon Zwolle, hosted bij Opgezwolle. We geven 3x3 kaarten weg. De week erop is La Melodia met een liveband te zien in Ekko Utrecht en staat Winne in Almere. Voor beide feesten kan je gratis kaarten winnen. Een dag later is Hengelo aan de beurt met een optreden van de Amerikaanse groep Delinquent Habits.

La Melodia bestaat uit dj en producer I.N.T. en mc Melodee, de debuutcd Vibing High kwam vorig jaar in Nederland uit. Dit jaar gaat het nextlevel en touren ze met een liveband door het land.


La Melodia - Worldwide Connect

Winne is al een tijd een belofte, midden april zal dan eindelijk zijn eerste cd gaan uitkomen. Onlangs werd er een tussentijdse EP uitgebracht met bijna alleen maar bekende internet tracks.


Winne - Begrijp me niet verkeerd

De Delinquent Habits zijn oudgedienden in de game, jaren terug al onder andere te zien op het Lowlands festival. Ze hebben een gloednieuwe cd uit en geven een paar optredens in Nederland.


Delinquent Habits - Tres Delinquentes
Geschreven door Marco op 26-02-2008 - 18:44

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved