Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Risskant en Ad Rem komen met nieuwe EP
Vrijdag 7 maart is het tijd voor Riss’ en Ad Rems’ release van hun gloednieuwe creatie: De Kamer Van Cokehandel EP. De EP vond zijn oorsprong feitelijk bij de gelijknamige track die vorig jaar uitkwam met Per.Verz & Ad Rem, aldus Risskant. Bijdrages die je op de 10 tracks tellende EP kan verwachten, komen onder andere van Escalatie Team, Per.Verz, KGV, Spinal (N7N), Fotosynthese, Skenkie en de Canadese mc Anonymouz.

Ad Rem en ik hebben toen besloten een EP tot stand te brengen waarbij wij gedurende de complete tracklist per nummer één of meerdere artiesten verwelkomen in onze Kamer Van Cokehandel.

Het label Walboomers zal hoogstwaarschijnlijk de distributie onder handen nemen, waardoor deze EP in beperkte oplage te koop zal zijn in de bekendere platenwinkels. Ook vind er vrijdag 7 maart een bescheiden release-party plaats bij het poppodium Bibelot te Dordrecht, gevolgd door een optreden van Delinquent Habits later op die avond. De tracks die de EP niet gehaald hebben zullen te zijner tijd online te download verschijnen.

Tourdata:
07-03-’08 @ Bibelot, Dordrecht (Release-party “Kamer Van Cokehandel EP”)
15-03-’08 @ HipHopCafé, Leuven (BE)
16-03-’08 @ Theather Zuidplein, Rotterdam
22-03-’08 @ Prilpop, Sevenum, Limburg
19-04-’08 @ Outflow, Oosterhout (Noord Brabant)

Voor wijzigingen en nieuwe tourdata zie: www.myspace.com/kamervancokehandel.

Geschreven door Marco op 17-02-2008 - 14:42

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved