Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Opgezwolle stopt, voor nu
Opgezwolle heeft bekend gemaakt dat ze als groep voor een langere tijd stoppen. Delic neemt een creatieve rustperiode en gaat op wereldreis, Sticks en Rico zullen ongetwijfeld gewoon door blijven gaan met nieuwe projecten en muziek. Gisteravond werd het nieuws in Heerhugowaard bekend gemaakt, zie hieronder voor het filmpje daarvan. Volgens Sticks kunnen we aankomende maandag een officieel statement van Opgezwolle zelf verwachten.



Deze maand vinden de laatste shows plaats, waarbij je bij ons kaarten voor Amsterdam kan winnen.

Update 3/12: inmiddels is het ook officieel via Top Notch. Delic: Ik heb een reisdrift die bevredigd moet worden. Ik ben niet helemaal klaar met muziek, wel heel erg toe aan wat anders. Bovendien wil ik me een tijdje storten op kunstschilderen. Vroeger dacht ik altijd dat ik tekenaar of schilder zou worden, maar zoals je hebt gemerkt kwam de muziek ertussen.

Opgezwolle blijft wel te boeken als live-act, de Zwolse producer A.R.T. zal de plaats van Delic innemen. Meer live-geweld is te vinden op de Buitenwesten dvd die op 28 januari dan eindelijk, twee jaar te laat, uit zal komen.


Geschreven door Marco op 01-12-2007 - 14:19

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved