Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Releaseparty nieuw album Tim
Het nieuwe album van Tim, genaamd Bloed Zweet & Tranen, ligt in de winkels. Op dit te vieren is er 2 maart een releaseparty in de Bitterzoet (Amsterdam) van 21:00 tot 23:00. Het voorprogramma wordt hier gedaan door de Antwerpse rapper Jizz. Mocht je 2 maart niet kunnen, dan is Tim 3 maart te checken bij een instore in Velvet Rotterdam of 11 maart in thuisbasis Rotterdam tijdens een What's the Flavour party.

Mocht je het album willen winnen, dan moet je meedoen met de volgende prijsvraag van Walboomers.

We geven 10 maal de cd's Bloed, Zweet & Tranen, de Hoogste Tijd en Sfeerbeheer weg. Drie maal dezelfde cd's plus een paar Nike SB's (of een ander paar schoenen) naar keuze, uit te zoeken bij Left Skateboardwinkel Rotterdam, en een maal de cd's plus een tattoo t.w.v. 100 euro die je kunt laten zetten bij Moose Tattoo-shop Rotterdam.

Om voor deze prijzen in aanmerking te komen moet je timbloedzweetentranen@hotmail.com toevoegen aan je msn. Verander je msn-naam in : "Bloed, Zweet & Tranen - Tim: Nu overal te koop". Wie zijn naam tot en met aanstaande maandag 5 maart laat staan komt in aanmerking voor de prijzen. De winnaars worden op de site van Tim bekend gemaakt op maandag 5 maart.
Geschreven door Marco op 28-02-2007 - 16:37

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved