Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Hiphop film Dutch Touch 14 december in de bios
Vanaf 14 december gaat de hiphop film Dutch Touch draaien in de Nederlandse filmtheaters. In Dutch Touch neemt filmmaker en hiphopliefhebber van het eerste uur Ulrike Helmer de kijker mee op een ontdekkingsreis langs de grijze flats van Amsterdam Zuidoost, de Rotterdamse Maas en bakermat New York. Ze filmt het muzikale- en persoonlijke leven van diverse MC’s en crews en volgt o.a. de commercieel succesvolle Brainpower, de omstreden helden van de underground DuvelDuvel en de opkomende jonge ster Jay Colin.

De film laat de artiesten thuis en op het podium zien, vanaf de huiskamer van DuvelDuvel tot aan Lowlands. Perikelen zoals het vertrek van Rein uit de groep, wat op dat moment actueel is, wordt in beeld gebracht. NLhiphop crewlid Bram sprak o.a. Ulrike Helmer en Jay Colin al eerder tijdens het Nederlands filmfestival. Het gesprek was eerder te horen op 100%NL, maar ook hier nogmaals te hier beluisteren.

NLhiphop geeft 3x2 kaarten voor deze film weg, geldig in heel het land. De prijsvraag check je hier.



Meer info vind je op www.dutchtouchdefilm.nl
Geschreven door Marco op 08-12-2006 - 00:20

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved