Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
[UPDATE] Kempi vrijgesproken
De officier van Justitie heeft vandaag in de rechtbank van Den Bosch twee jaar cel geëist tegen de Eindhovense rapper Kempi, die al maanden in voorarrest zit. Op 27 september doet de rechter uitspraak. Kempi's advocaat gaat in hoger beroep tegen de eis en wil een eerdere uitspraak afdwingen. In tegenstelling tot vorige zittingen waren er veel belangstellenden aanwezig in de rechtszaal, waaronder vrienden van Kempi, MTV, Kees de Koning en Kempi’s vriendin.

Toen Kempi de rechtszaal inkwam werd er geapplaudisseerd door het aanwezige publiek. De Bossche rechter was hier niet van gediend en maande het publiek tot kalmte. De rechtszaak begon later dan gepland omdat er zoveel media aandacht was. NLhiphop en Spookradio houden je op de hoogte van de ontwikkelingen rond deze zaak.

UPDATE 14/09 De rechtbank in Den Bosch heeft Kempi vandaag in een vervroegde uitspraak vrijgesproken van betrokkenheid bij een steekpartij op 11 maart in zijn woonplaats. Hij kwam vandaag meteen vrij.

Later meer.
Geschreven door Casper op 13-09-2006 - 09:41 | Bron: DJ One2

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved