Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Vanavond eerste Spookradio op 100%NL
Vanavond is het dan eindelijk zo ver! Spookradio gaat de lucht in! En wel te verstaan in de auto, op het strand, op je telefoon of gewoon thuis in Amsterdam op 104.4 FM, in Rotterdam 104.6 of in Utrecht op 89.5 FM op de nieuwste radio zender van Nederland, 100%NL. Natuurlijk kan je in Ede, Goes of Lochem en op internet ook naar de verste Nederlandse hiphop tracks luisteren, check voor de frequentie even op de site van 100% NL.

Nu vraag je je natuurlijk af wat er in de allereerste uitzending van Spookradio allemaal langs komt. We hebben Kiddo Cee en de Ongecensureerde Geleerden in de studio om het te hebben over de Ongecensureerde Geleerden EP.

We hebben een gesprekje met Appa. De voormalig crew member van de THC heeft een mixtape gemaakt met daarop, volgens Appa, de meest onderschatte rappers. Die dropt binnenkort dus we bellen hem even om het over de mixtape te hebben en we geven een aantal mixtapes weg!

Ook hebben we een gesprek met de mannen van NLhiphop. Afgelopen donderdag kwamen zij aan op het Belgische Dour festival. Met hun praten we over het festival, hoe de acts en de sfeer was de afgelopen dagen.

Verder hebben we het laatste hiphop nieuws, een uitgaansagenda en natuurlijk dope exclusieve tracks van eigen bodem. Luisteren dus!


Geschreven door Casper op 16-07-2006 - 15:38

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved