Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
UPDATE: Rechtszaak Kempi begonnen
Vanochtend om 11:00 is de rechtszaak tegen de Eindhovense rapper Kempi en zijn broertje begonnen. Kempi is enkele maanden geleden gearresteerd op verdenking van zware mishandeling en poging tot doodslag. Vandaag moest zijn broertje voorkomen, morgen zit Kempi zelf in de rechtszaal en dan zal ook duidelijk worden wat de uiteindelijke aanklacht tegen hem is. De aanklacht tegen zijn broertje is op dit moment nog niet duidelijk.

Het openbaar ministerie wil Kempi’s voorarrest met drie maanden verlengen om DNA onderzoek te kunnen verrichten op zoek naar de dader. Vooralsnog praten Kempi en zijn broertje alleen met de pers, maar zwijgen ze tegen de rechter.

UPDATE 29-06: Het voorarrest van Kempi is vanochtend met drie en een halve maand verlend. De tenlastelegging is poging tot doodslag. De zaak kon niet inhoudelijk behandeld worden omdat DNA onderzoek van het Nederlands Forensisch Instituut rond het steekwapen nog niet afgerond is. 13 september zal de volgende zitting zijn, tot die tijd blijft Kempi vastzitten, de rechtbank ging niet in op een verzoek van Kempi’s advocaat om de voorlopige hechtenis op te heffen.
Geschreven door Casper op 28-06-2006 - 12:45

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved