Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Prijsvraag: Getting up competition
NLhiphop heeft weer iets weg te geven. In samenwerking met Atari organiseren we de ‘Marck Eckos’s Getting-up’ actie. Deze graffiti-actie game draait om Trane, een graff artist die de stad New (York) Radius als zijn persoonlijke schilderdoek gebruikt. Hij moet het daarbij opnemen tegen rivaliserende sprayers, de politie en ander gespuis in de straten van zijn stad.

We doen je deze game je niet voor niets cadeau natuurlijk. Tag (of maak een piece) “NLhiphop getting up” op een zo origineel mogelijke plek (gebruik maken van je computer is toegestaan) en maak er een foto of JPG van. Stuur je inzending voor 17 februari 2006 naar prijsvraag@nlhiphop.nl en maak kans op een van de 5 Getting up games voor de Playstation 2.

Zoals bekend is het in Nederland niet overal toegestaan om graffiti te spuiten. NLhiphop en Atari zijn niet aansprakkelijk voor pieces die op illegale plaatsen zijn gezet, dit is geheel ter eigen verantwoording.


Geschreven door Sven op 29-01-2006 - 21:31

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved