Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Brainpower & Tasha’s World gratis door NL


Tussen 14 en 22 december zullen Brainpower en Tasha's World gratis optreden in plaatsen door heel nederland. De concerten vinden plaats in Dommelsch café's (gesponsord door...) en de locatie is alleen te achterhalen via www.dommelsch.nl.

Als vijfde duo in een reeks van unieke optredens met pop, rock en musical artiesten, vormen Brainpower en Tasha’s World het laatste duo dat dit jaar het Dommelsch Dubbel Dutch repertoire gaat vertolken. Het repertoire bestaat uit bekende Engelstalige duetten die speciaal voor Dubbel Dutch zijn vertaald en gezongen in het Nederlands. Dit keer o.a.Crazy in love van Beyonce & Jay-Z en Walk this way’ van Run-DMC & Aerosmith.



Dommelsch Dubbel Dutch concertkaartjes zijn niet te koop, om te kunnen achterhalen waar de concerten zijn moet je de streepjescode van een Dommelsch bierflesje, blikje etc of de speciale code op de viltjes in café's invoeren op de site.

Geschreven door Marco op 14-11-2005 - 16:28

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved