Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Ziggi trekt zich terug uit Grote Prijs


Vrijdag (14 oktober) is er de eerste ronde van de tweede helft halve finales Grote Prijs van Nederland in Hedon Zwolle. Reggae / dancehall artiest Ziggi is echter genoodzaakt zich terug te trekken uit de competitie. De drummer van zijn backing band, de Renaissance band, is tijdens een ongeluk behoorlijk gewond geraakt aan zijn voet en kan voorlopig niet meer spelen.

Ziggi en de band keken erg uit naar de competitie en betreuren het ook ten zeerste dat ze door bovengenoemd ongeval zich terug moeten trekken. Graag hadden zowel de band als Ziggi zich gemeten aan de sterke R&B en hip hop groepen die geselecteerd zijn voor deze halve finale. Op dinsdag 25 oktober vertrekt Ziggi zonder band naar Suriname voor 4 shows op het Rainforrest Kunst festival in Paramaribo. Bij terugkeer wordt gekeken of er weer met de drummer gespeeld kan worden.
Geschreven door Marco op 13-10-2005 - 14:02 | Bron: Rock(n)Vibes

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved