Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Blaxtar komt met Nederlands album


Blaxtar (voor sommige tegenwoordig bekender als de broer van Typhoon) is al lang bezig in het Engels. De laatste tijd is hij echter druk met zijn hiphop project OZMOSES waarin Blaxtar in het Nederlands zal doen wat hij in het Engels al jaren doet.

Er zijn inmiddels 10 verschillende producers en 7 featered mc's die op OZMOSES zullen representen. Natuurlijk de voordehandliggende collabo's met Typhoon, Sticks en Rico, maar ook Neo & Manu en Juiceisdunaam zullen te horen zijn. Tevens maakt zusje Dinopha, de jongste van de de Randamie's haar broers trots met haar eerste rap lyrics, naast de vocale ondersteuning. De produkties zijn afkomstig van o.a. Nav, Kubus, BuddhaBless, Nescio en Terilekst.

De track "Du"s (Dat)" is al 'gelekt', en met succes gezien de populariteit ervan in de FUNX Chartchoise. Ozmoses wordt verwacht klaar te zijn rond eind januari 2006. Twee tracks zijn natuurlijk onbeperkt gratis te downloaden van onze download pagina. Meer info op http://www.blaxtar.com .

Geschreven door Marco op 17-07-2005 - 22:25 | Bron: de Randamie Ent

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved