Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Jongerenprogramma STOR!NG in Paradiso


STOR!NG is het enige echte jongeren-programma wat door en voor jongeren wordt gemaakt. De uitzendingen worden in de bovenzaal van Paradiso opgenomen. Deze uitzending staat in het teken van de DJ, met als hoofdgasten DJ Wix en Chief.

Daarnaast worden er filmpjes vertoond welke zijn gemaakt door de jongeren-redactie. Het Amsterdams underground hiphop-collectief Groove Click verzorgt de maandelijkse 'rapcolumn' en het einde van het programma wordt altijd afgesloten met een freestyle. De presentatie wordt deze maand verzorgd door Khadissia.

Check als je in Amsterdam woont: SALTO A1 Youngsterdam zondagavond van 19.00 t/m 20.00 uur of Beathemedia op zondag-middag van 16.00 t/m 17.00 uur. De uitzendingen worden ook op Fabchannel uitgezonden. De volgende opname van Stor!ng is zondag 26 juni, de deuren gaan open om 14.30, en het begint om 15.00 uur. Kosten: 5,- plus lidmaatschap. Hoofdgast: Raymzter.
Geschreven door Marco op 05-06-2005 - 11:56 | Bron: Younsterdam

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved