Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Postmen Hedon party review


14 november zou eindelijk Postmen weer eens komen optreden in Hedon. Na een tijd niks gehoord te hebben bleef het voor iedereen afvragen hoe het met de Postmen zou gaan en of het publiek nog wel warm zou lopen voor ze.

Gelukkig deed het publiek dat wel en het was dan ook gezellig druk. In het voorprogramma stond Kees de Koning als dj en Far I die een paar tracks deden. Na een half uur kwam Postmen op en het podium was direct vol. De kickoff bestond toepasselijk uit Long Time en de sfeer zat er goed meteen goed in. Alle bekende tracks kwamen voorbij en het werd alleen maar beter toen E-life en Uniq er ook nog bij kwamen. Afwisselende tracks, lekkere chill momenten en vele toegiften... het publiek bleef maar om meer vragen.

Bijna twee uur lang werd Hedon gerocked en het mag duidelijk zijn dat de Postmen weer helemaal terug zijn en het nog steeds flikken. Gezellige avond gegarandeerd, dus ga ze zeker bij je in de buurt checken als je de kans hebt. Extra props naar de zangeres die echt lekker klonk.

Top avond met een kleine minpunt: geen dj die een lekkere afterparty mogelijk maakte. Het was doek naar beneden en over.
Door: Marco | Gepubliceerd: 15 Nov 2003 | Gesloten

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved