Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Interview met Castro


Eindelijk was het zondag! Om 20.30 zou Castro op de Oude Beestenmarkt in Gent het startschot geven voor een nacht vol hiphop! Ik was er met een beetje vertraging (te danken aan het Gentse verkeersbeleid) rond acht uur. Tomaz en zijn vriendin waren de weg kwijt, maar kwamen er tien minuten later toch nog dankzij de hulp van de flikken.

De avond begon met twee jonge gasten op het podium die allebei wel wat van Castro hadden. Het waren zijn twee jongere broers! Pollux kennen we nog van de eerste single: Herfst 2057. Zijn jongste broer is Linx, van hem gaan we nog veel horen! Na een intro-nummer van zijn broers kwam Castro het podium opblazen. Het werd een dope optreden van een uurtje met veel gastoptredens! Tijdens muziek kwam Souli Jazzy mee het podium op om ook wat franse rijms door Gent te laten weerklinken. Na veel geroep kwam Castro terug het podium op om van A tot Z te droppen met Outspoken Members en Pollux. Ze sloten het optreden af met nog een lauwe (zo noemt Raymzter het toch) freestyle!

Na het optreden keek ik achter me en zag ik dat ondertussen heel de oude Beestenmarkt volgelopen was! We moesten ons wel ff door de menigte wringen om tot naast het podium te komen, waar we gingen afspreken voor het interview met Castro…
Door: LRF | Gepubliceerd: 29 Jul 2003 | Gesloten

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved