Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Madlife HipHopjam Deventer party review


E-life
Breakdancecrew Come correct
Dj's Krylon en Freez'

Het zou allemaal om 22.00 beginnen, dus wij kwamen daar rond 21.30 aan om nog even in het café (waar lekkere hiphop werd gedraaid) te chillen. Om 22.15 gingen de deuren open, dikke vette rij voor de deur dus wij nog ff wachten. Rond een uur of 11 begonnen de breakers Come correct. Ik vond ze erg goed, ze waren energiek en hun choreografie was strak.

Rond 12 uur begon E-life, ik vond het optreden wel aardig, maar ze waren heel slecht te verstaan, of dat nou aan de mics lag of aan het geluid, geen idee... E-life speelde met een band die ik errug goed vond, vooral de keyboardspeler. Het publiek vond ik nogal lauwtjes (en daarmee bedoel ik dus écht lauw, saai dus ) Pas toen E-life in de toegift vroeg of er nog mc's waren stond opeens heel het podium vol (waaronder ik uiteraard ). Na een volle -maar dope- open mic sessie was het optreden afgelopen en begonnen Krylon en Freez' weer vette plaatjes te draaien (wat ze voor het optreden ook al deden). Come Correct gaf ook nog ff een showtje weg en de avond was bijna compleet. Er werden nog wat cd's verloot en ik (??) was 1 van de gelukkigen!

Conclusie: Het was een goede avond, met name te danken aan DJ's Freez' & Krylon en de breakdancers.

Spam
Door: Spam | Gepubliceerd: 11 Nov 2002 | Gesloten

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved