Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
3e kamer - Bluf Technici


1. Intro
2. Bluf technici
3. Zwaar op de maag
4. Spelregels
5. Mic-rippenT
6. Outro


Bluf Technici uit Den Haag zal je op het 1e gezicht niet kennen dan kan wel kloppen want deze crew staat ook wel bekend onder de Haagsche Bluf en daarvan waren wel eerder tracks te horen op de vuilstortdemo deel 3 met 4 tracks:

Drie wijzen uit het westen
Knappe Bitch
Renaissance van de Oldskool
Gods Creatie.

En dan iets meer dan 1 jaar later hebben zij onder de naam Bluf Technici dan hun demo uitgebracht met 6 tracks die ongeveer 20 minuten duurt. het nadeel van demo's in het algemeen vind ik dat het heel moeilijk is om een goed ordeel te vellen over de crew maar in dit geval heb ik aan 20 min. genoeg om mijn mening te vormen over Bluf Technici het zit allemaal heel goed in mekaar de beats zijn vet en de teksten zijn vrij origineel en het geheel flowt goed.

Een track die zeker weten in je hoofd blijft hangen is track 2 'Bluf Technici' dit is ook zeker weten de doopste track van deze demo de andere tracks zijn ook dik in orde maar deze track springt er voor mij gewoon duidelijk bovenuit. Ik heb deze gasten ook een paar keer live gezien en ze hebben het in zich om uit te groeien tot een dope hiphop crew in eigen land want de teksten, beats en freestyles zijn dik in orde neem dan hierbij het feit dat zij net een platencontract hebben getekend voor 2 jaar en we kunnen naar veel verwachting uitkijken naar het debuut album van de Bluf Technici die bij het tekenen van het platencontract sterk was aangeraden om onder weer een nieuw naam verder te gaan om juridische problemen te mijden met de pop formatie blof. De nieuwe naam is nu 3e kamer dus vergeet deze naam niet.


Door: Yiddo | Gepubliceerd: 31 Oct 2002 | Gesloten

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved