Hoe is het met: Hadrie?
Tijd voor de overname van Hadrie? De beloofde overname is nog niet gekomen en stiekem toch. De opgezette hype die iedereen over de 'overname' liet praten was gelukt, overal op internet sprak men erover: missie geslaagd. NLhiphop vroeg hoe het tegenwoordig met Hadrie is en waar ze mee bezig zijn. We laten Hadrie zelf aan het woord.

Het lijkt de afgelopen tijd rustig te zijn geweest vanuit de HADRIE-hoek maar niets is minder waar. Alle fabrieken draaien op volle toeren. Dat mensen qua muziek nog steeds niet zoveel van ons hebben gehoord, komt doordat onze prioriteiten op dit moment liggen bij de uitgave van een heus tijdschrift. Over de inhoud daarvan kan momententeel helaas nog niet veel worden vrijgegeven, wel dat het allemaal in eigen beheer zal gebeuren. Zo zal alle tekst voor het tijdschrift door de HADRIE leden zelf worden geschreven. Ook blijft de vormgeving van het tijdschrift in eigen beheer, evenals de uitgifte ervan. Daar zijn we momenteel dus heel erg druk mee.

Het belooft in ieder geval een heel veelzijdig en innovatief ding te worden en we zijn met het hele team hard bezig om alles tot in de puntjes uit te werken. Verder zitten we op muzikaal vlak uiteraard ook niet stil. We horen vaak van mensen dat het lijkt alsof we gestopt zijn, omdat ze al een jaar geen tracks hebben kunnen downloaden. Ik denk dat dit komt omdat we ons de afgelopen tijd iets minder op de ‘online-scene’ hebben gestort. We hebben ons de afgelopen tijd echt gefocust op de optredens en andere vormen van fysiek ons gezicht laten zien. We zijn in 2005 harder bezig geweest dan ooit. We hebben aan de lopende band optredens gedaan en hebben ook hard gewerkt aan de nieuwe show. Verder zijn een aantal van ons momenteel ook erg in de weer met het geven van “Rap-seminars” op scholen, festivals en bij andere instanties.

HADRIE is in z’n totaliteit onlangs op twee mixtapes verschenen en Bopper B heeft recentelijk nog een bijdrage geleverd aan de nieuwe ‘Schoensoul’ mixtape. Binnenkort zul je HADRIE ook op andere mixtapes, zoals de “Met je Bek 3” tape, aantreffen. Bopper is nog steeds druk met het tv-programma VET! waarin hij wekelijks op de AVRO te bewonderen is. Hiervoor hebben Bopper en Jaystar ook de leader mogen verzorgen. Vortext, Neddy T. en Paradize zijn allemaal te zien geweest op The Box. Hier mochten ze voor het programma ‘Moccah’ rappen over hun geboortestad. Tenslotte is Paradize ook nog steeds bezig met battlen overal in het land. Daarnaast geeft hij ook samen met enkele andere mc’s regelmatig onstage freestylesessies. Zo was hij onlangs nog onstage te zien in de Melkweg en in het tv programma Debattle.

Ook zal hij met het Oud en Nieuw feest op 31 december laten zien wat hij in huis heeft in Paradiso. Zoals je ziet hebben we dus zeker niet stil gezeten. 2005 was een druk jaar en 2006 zal voor ons alleen maar drukker worden. Alles waar we het afgelopen jaar mee bezig zijn geweest, zullen we alleen maar in een stijgende lijn doorzetten. Ondertussen zijn we natuurlijk ook nog met opnames bezig. Voorlopig zijn er twee mixtape tracks te beluisteren op onze vernieuwde website www.hadrie.nl , maar ook nieuw materiaal is in aantocht. Het is echter eerst wachten op ons tijdschrift. Eén ding is zeker, HADRIE is de afgelopen tijd harder bezig geweest dan ooit en hierdoor zijn we ook meer dan ooit tevoren een sterke eenheid. We zijn allemaal vol overgave bezig met ons ding en de drang om onszelf aan de buitenwereld te laten zien groeit en groeit. We stampen het vat gewoon zo vol met kruit dat de bom op een gegeven moment wel moet gaan barsten.

Met dank aan Hadrie.
Door: Marco | Gepubliceerd: 19 Dec 2005 | Gesloten

Reacties
Gepost doorCrazy-One - donderdag 29-12-2005 @ 11:44
H3 is de shit
in
© 1998 - 2018 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved