Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Hoe is het met: Maestro Mikel?


Het is al een tijdje rustig rond Maestro Mikel, tijd voor NLhiphop om eens checken hoe het met hem is. Take it away Maestro:

"Allereerst dope dat jullie aan me denken man, goeie zaak. Maestro is bezig yo. M'n 12" uit 2004 is inderdaad het laatste wapenfeit geweest, daarna ben ik verder gegaan om m'n album af te maken. Dat album Alle Kanten Op is nu zo goed als af. Opnames zijn klaar, mixen is klaar, masteren is klaar. Hoes en clip (Pompen die Shit) moeten wel nog afgemaakt worden.

Je album stond volgens je site geplanned voor begin 2005, waddup met dat?
Waar het album uitkomt is nog niet zeker en wanneer derhalve ook niet. Ik hoop daarover snel naar buiten te treden, maar kan er eigenlijk weinig over zeggen. Heb ik ook nooit gedaan trouwens, dus het album stond niet gepland om begin 2005 uit te komen. Hooguit om em dan af te hebben, en dat is hééél wat anders. Onze websitebeheerder was wat te hoopvol.

Verder heb ik met DJ DNS een track voor Snelle Jelle z'n aankomende album gedaan, ben ik bezig met nieuwe eigen tracks en liggen er een aantal samenwerkingen op stapel met o.a. Lucky, IJsman & Mike Tibbert, Lazerus, Engel, L-deep en meer... Ik ben ook bezig voor mixtapes, zoals de nieuwe
van DJ DNS en second assignment van DJ Law.

Ik ben dus bezig. Besef me nu ook weer eens dat ik m'n site wel weer eens mag updaten, luie aap dat ik d'r ben.

P'z vanuit 072...

Maestro Mikel"
Door: Marco | Gepubliceerd: 31 Oct 2005 | Gesloten

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved