Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Hoe is het met: Bla Bla?


Gisteren hadden we een kort gesprekje met Jairo, de dj van Bla Bla, over hoe het nu met Bla Bla is. Voor iedereen die snel op een album wacht, helaas. Door omstandigheden zoals een trouwerij en drukte staan de tracks en optredens op dit moment op een laag pitje. Er zijn veel teksten en beats gemaakt maar geen concrete tracks.

Jairo: we doen het voor de lol en hoeven niet zo perse een cd te maken om maar een cd uit te hebben. We doen liever lang over een cd waar we helemaal tevreden over zijn, dan dat we nu snel een cd droppen. Alles staat nu gewoon op een laag pitje.

Gelukkig hebben we duidelijk gemaakt dat veel mensen Bla Bla diggen en graag nieuwe tracks willen horen. Dus misschien dat er wat internet only dingen aankomen in de toekomst.

Tof om te horen dat mensen Bla Bla diggen, ik heb geen tijd voor internet dus ik check het nooit. Pomp het op was echt een van de eerste dingen die gedropt werd, ondertussen is alles veel beter geworden. Ik zal de mannen eens wat pushen om wat tracks af te maken, dus wie weet.

Thanks naar Jairo die gister weer een lekkere set draaide op de NLhiphop party.
Door: Marco | Gepubliceerd: 12 Jun 2005 | Gesloten

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved