Hoe is het met: Bla Bla?


Gisteren hadden we een kort gesprekje met Jairo, de dj van Bla Bla, over hoe het nu met Bla Bla is. Voor iedereen die snel op een album wacht, helaas. Door omstandigheden zoals een trouwerij en drukte staan de tracks en optredens op dit moment op een laag pitje. Er zijn veel teksten en beats gemaakt maar geen concrete tracks.

Jairo: we doen het voor de lol en hoeven niet zo perse een cd te maken om maar een cd uit te hebben. We doen liever lang over een cd waar we helemaal tevreden over zijn, dan dat we nu snel een cd droppen. Alles staat nu gewoon op een laag pitje.

Gelukkig hebben we duidelijk gemaakt dat veel mensen Bla Bla diggen en graag nieuwe tracks willen horen. Dus misschien dat er wat internet only dingen aankomen in de toekomst.

Tof om te horen dat mensen Bla Bla diggen, ik heb geen tijd voor internet dus ik check het nooit. Pomp het op was echt een van de eerste dingen die gedropt werd, ondertussen is alles veel beter geworden. Ik zal de mannen eens wat pushen om wat tracks af te maken, dus wie weet.

Thanks naar Jairo die gister weer een lekkere set draaide op de NLhiphop party.
Door: Marco | Gepubliceerd: 12 Jun 2005 | Gesloten

Reacties
Gepost doorlimon - zondag 12-06-2005 @ 21:52
Bla Bla is echt dope, jammer inderdaad dat er niks concreets komt. Maar Jairo zei inderdaad zaterdag wel weer de draad te willen oppakken, dus wie weet....
Gepost doorÖzcan - dinsdag 14-06-2005 @ 10:37
jah inderdaad jammer man, wie kan me vertellen hoe die ene track van hem heet...die ook welles op nlhiphop. radio komt...iets met pompen / pomp zoiets ???
Gepost doorRem - dinsdag 14-06-2005 @ 10:47
die track heet 'Pomp het op'. Tof om weer wat van Bla Bla te horen, jammer dat er nog weinig duidelijkheid is. Afwachten maar weer.
Gepost doorT-Rip - dinsdag 14-06-2005 @ 15:38
Bla Bla heeft toch wel vette nummers gemaakt..
Hopelijk weer snel een paar tracks!
Gepost doorVerantwoord - donderdag 16-06-2005 @ 21:31
Pomp het op vond ik echt bagger, die beat... sjeez. Maar verder props dat ze bezig zijn.
Gepost doorcml.exe - zaterdag 06-08-2005 @ 01:31
ik Digg alles uit Zwolle
in
© 1998 - 2018 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved