Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Hoe is het met: Terilekst?


NLhiphop had een tijdje terug contact met Terilekst en vroeg hem waar hij op dit moment druk mee is en hoe het met hem gaat. Check it ...

"..van alles tegelijk. altijd zo geweest. maar nu meer dan ooit. Probeer mezelf in leven te houden met freelance (grafische shit) opdrachten. Druk bezig aan een nieuwe site voor mezelf, waarin ik al me shit beter, duidelijk en meer ten toon stel. Al is er niet een officieel album tot nu toe uitgekomen op de markt, toch heb ik al behoorlijk wat gedaan. Dus houd t in de gaten die .nl van mij.

Er is goed nieuws wbt het SPACEKEES EN TERILEKST album. We hebben een investeerder gevonden. Dus nu gaat alles, EINDELIJK, wat sneller rollen. Mensen hebben lang genoeg gewacht. Heb nooit gehaast. Wilde aan aan me vens (en de fans) geen half werk leveren. Dus ik ben nu druk bezig alles aan het uitzoeken, hoe we het het beste aan kunnen pakken.

In de tussentijd ben ik bezig aan het Kohfie Konnect album (ik doe de meeste beats daarvoor.. Presto en Darin hebben ook beiden 1 productie geleverd..), het Excellent album (6 beats), aan het schrijven voor mn solo album, beats en teksten voor VREEMDE VOGELS (Kas en ik doen een album samen), kdoe heel veel beats voor UNORTHADOX. SAGE komt met een album (2 beats)...

Damn yo ik kan zo een hele waslijst noemen van mensen die gaan komen met albums waar ik wel iets voor doe. MIKE TIBBERT (solo), RAWSKILLZ (FRONTLINE/solo), JIGGY DJE (hele album), TYPHOON, BLAXTAR... etc. Ik ben bezig aan de vormgeving voor de nieuwe RAYMZTER single. DAC album vormgeving van de CD heb ik gedaan, ligt binnekort ook in de winkel. Verder werk ik 10 uur per week in ziekenhuis Erasmus (Dijkzigt) in Rotterdam, met zo'n boenmachine vloeren laten blingblingen...

En oja, kheb een girl die ook wel eens aandacht vraagt van me en die krijgt ze ook..

't gaat buiten de de financiele struggle goed met me. Ik ben klaar om met al die shit te komen, en hoop een zoveel mogelijk mensen blij te maken met alles wat ik creeer.

PEACE TO ALL."

Biggup naar Turrie voor een uitgebreid verhaal want ons allemaal nog te wachten staat. Wat ons betreft zeker niet verkeerd.
Door: Geertjan | Gepubliceerd: 23 Feb 2005 | Gesloten

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved