Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Column Def-P (Kritiek is niet van de Lugt)


We hebben een tijdje terug enkele collumns mogen ontvangen van Def-P die hij heeft geschreven over de afgelopen jaren.

We zullen over de komende periode deze collumns gaan plaatsen. In de reviews en collums sectie. Op deze manier kan er onderandere ook alsnog gereageerd worden op deze collumns.
Laatst was ik op de persconferentie van Pink Pop en daar kwam ik Paul van de Lugt tegen. Hij is het grote programeringsbeleid-opperhoofd van Radio 3 en waarschijnlijk ben ik één van zijn fanatiekste critici. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het daarom wel sportief vond dat hij me een hand kwam geven en vroeg hoe het met mijn nieuwe singel ging. Ik zei: 'Dat zou jij moeten weten'. Hij zei: 'Blijf je wel kankeren op radio 3?' 'Anders draaien we je niet meer hoor!' Ik zei: 'Nou, dan heb je aan mij een goeie, want ik meen wel wat ik zeg!' Dus daar gaat ie dan maar weer. En niet eens uit eigen belang, want mij draaien ze nu toch wel. Alsjeblieft Paul:

Nederland wordt wakker!
Wordt wakker want het wordt tijd!
Tijd voor een muzikale revolutie!

Het wordt tijd dat miljoenen belastingbetalende Nederlanders niet langer belazerd worden door een handjevol arrogante zendproleten.

Het wordt tijd om te eisen waar we recht op hebben, namelijk kwaliteit en volledigheid.

Het wordt tijd voor massale protesten en zo de ontslagen af te dwingen van zwaar overbetaalde publieksgeldvangers die hun taak verkwanselen en alleen handelen uit eigenbelang.
Door: Def-P | Gepubliceerd: 31 Oct 2002 | Gesloten

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved