Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Casto - Castoned


Date: 20-04-2002
Label: Ramp Records

01. Castoned
02. Groeien (met Mach&Jesse)
03. Iedereen die weet
04. Ogen open
05. Skills
06. Bizar
07. Einde Verhaal (remix)
08. Ruimtetrip
09. Winstreken(met Janor, Quinte&Oscar X)
10. Plastic
11. Paranoia
12. Poetische Manipulatie
13. Geen zin 2001 (remix)
14. Ze zeggen
15. Verstrooid
16. Water bij de wijn (met de Lijkenpikkers)
17. Stofwolken



Afgelopen zaterdag was het dan (onverwacht) zover... Plutonium zou een optreden weggeven in Burnside en bij die feestjes moet je zijn!! Altijd leuk. Nou Casto was er dus en had zijn nieuwe cd meegenomen. Wij gelijk kopen natuurlijk voor een zacht prijsje: 15 Euro. Geloof dat hij uiteindelijk 18 euro gaat kosten.

Wat me gelijk al opviel was dat er een HELEBOEL beatcreators aan meedoen. Om het op zijn casto's te zeggen: 'Ik heb een hele harem aan beatcreators'. Van Mach en Seda tot Hufter van de Lijkepikkers. Deze gevarieerde harem zorgt uiteindelijk voor een afwisselende cd. Vage nummers zoals Paranoia en Ruimtetrip, maar ook nummers in de enige echte originele Casto stijl. Ik vind het ook zeer dope om Mach, Jesse en Janor te horen in de tracks, gastoptredens zoals het hoort!

Ik heb de cd nog niet zo vaak gehoord, maar weet zeker dat het een cd is die je niet na 2 keer luisteren al je strot uitkomt. Dope beats, dope rijms en op het eind nog een coole freestyle sessie waarbij een gast nog hard gedissed wordt, erg grappig

Als je Hersenschimmen goed vond, dan moet je deze zeker hebben.
Door: Spam | Gepubliceerd: 31 Oct 2002 | Gesloten

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved