Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Def P praat over Extince / Brainpower beef


Op 3voor12 is een leuk artikel verschenen waar ook Def P aan het woord komt. Aardig detail is dat Brain blijkbaar in eerste instantie niet in zijn eentje wilde antwoorden.

"Het is niet de eerste keer dat Nederlandse rappers elkaar in de haren vliegen. Ook toen was Extince in de woordenstrijd verwikkeld. Enkele jaren geleden verscheen de track ‘Braakwater’ van de Osdorp Posse als antwoord op de hit ‘Spraakwater’. Maar Def P heeft ‘Ghostbusters’ nog niet gehoord. “Het boeit mij niet. Ik heb dit circus al een keer meegemaakt. Toen dacht ik over Extince ‘fok die gozer’. Onder rappers is het wel heel normaal om elkaar te battle-en. Je kunt een dubbel-cd maken met ruzies die Eminem op de plaat uitvecht. Je pakt iemand even aan en dan is het weer over.”

De Amsterdamse rapper denkt vooral dat deze vorm van dissen goed is voor de cd-verkoop. “Kijk, Brainpower verkoopt veel. Extince wil dat natuurlijk ook. Toen ‘Braakwater’ uitkwam zal dat ook heel gunstig voor hem geweest zijn.” Maar Def P wil buiten deze nieuwe vete blijven. “Ik kijk de kat wel uit de boom. Brainpower vroeg mij om een track met hem op te nemen, maar ik heb helemaal niks met die gasten. Maar als één van die twee zo dom is om mij erin te betrekken, kunnen ze een hele bak stront over zich heen verwachten.”

Dit geeft toch weer een andere kijk op de beef, Extince is aan zet.

Het hele artikel is HIER te lezen.

Gerelateerd:
Brainpower z'n antwoord op Extince
Eerste echte nieuwe Extince review online
Extince - 2e jeugd cd review
Geschreven door Marco op 26-01-2004 - 18:12

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved