Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Track van DC Lama en Enec te downloaden


Vooruitlopend op het album dat Nederhopper Enec deze zomer zal uitbrengen, wordt het nummer 'De Alien' met D.C. Lama als internetsingle uitgebracht. 'De Alien' is een unieke crossover van D.C. Lama’s humoristische korte verhalen en de raps van Enec.

Het idee voor een crossover van D.C. Lama’s verhalen en de hiphop van Enec ontstond tijdens Bulkboek’s Dag van de Literatuur, waar ze allebei een optreden verzorgden. Het resultaat moest echter geen ‘hiphop met wat gewauwel’ of een ‘verhaal met wat gerap’ worden, maar een evenwichtige mix van hiphop en literatuur (Lama spreekt overigens liever over ‘Wieteratuur’, wat ook de titel van zijn nieuwe bundel is). Na diverse probeersels is ‘De Alien’ daar het geslaagde resultaat van. Het nummer is gratis te downloaden via fly.to/dclama en www.dwsp.nl en zal ook worden verspreid via Kazaa.

D.C. Lama en Enec treden met het nummer diverse keren gezamenlijk op. Op dinsdag 15 april zijn zij te zien in Theater De Engelenbak te Amsterdam (aanvang 20.00 uur) en op vrijdag 18 april spelen zij tijdens een Nederhopavond in De Hoeve in Hoofdorp. Een dag later zijn zij te zien in JC De Bakkerij in Castricum.

Het verhaal over een rappende alien is gratis te downloaden vanaf fly.to/dclama en www.dwsp.nl.

Geschreven door Sven op 10-04-2003 - 20:24 | Bron: Musician

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved